Javascript är avstängt eller blockerat i din webbläsare. Detta kan leda till att vissa delar av vår webbplats inte fungerar som de ska. Sätt på javascript för optimal funktionalitet och utseende.

Webbläsaren som du använder stöds inte av denna webbplats. Alla versioner av Internet Explorer stöds inte längre, av oss eller Microsoft (läs mer här: * https://www.microsoft.com/en-us/microsoft-365/windows/end-of-ie-support).

Var god och använd en modern webbläsare för att ta del av denna webbplats, som t.ex. nyaste versioner av Edge, Chrome, Firefox eller Safari osv.

Frågor & svar

De 5 vanligaste frågorna om kostregistreringen

Hur loggar jag in?

Det är raden med 3 stora bokstäver, 2 siffror och 1 liten bokstav (ex ABC12d) längst ner på den lilla etiketten som är BÅDE ditt användarnamn och lösenord.  Etiketten sitter på pappret med instruktioner som låg i kuvertet med allt material till kostdelen.

Jag har varit på kalas/julbord/festival etc kan jag registrera ändå?

Ja, det går jättebra. De flesta brukar ju t.ex. gå på kalas då och då.

Hur gör jag med vatten, ska jag registrera allt jag dricker?

Ja, vi vill ha med allt ni äter och dricker under de fyra dagarna. Om du dricker t.ex. vatten många gånger om dagen kan du samla ihop det och skriva upp det vid några tillfällen istället t.ex. vid lunch och på kvällen.

Jag hittar inte det livsmedel/maträtt som jag har ätit när jag ska registrera på hemsidan, hur gör jag då?

Försök att hitta det livsmedel/maträtt som är mest lik det du ätit och registrera det istället. När du i slutet trycker på ”Färdigrapportera” kommer det en fråga om du saknat något livsmedel, där kan du skriva upp det du saknat. 

Kan jag kopiera det jag ätit och använda igen till nästa dag?

Nej, tyvärr finns inte möjligheten att kopiera måltider i systemet.